OVERNATTING PÅ RISØR HOTEL
Vi kan holde av Rom til gjestene på Risør Hotel fra fredag til søndag.
Her kan dere ha en hyggelig sammenkomst dagen før bryllupet hvor alle blir bedre kjent med hverandre. Hva med å avslutte weekenden med en felles brunch på vår Terrasse?
SAMMENKOMST PÅ FREDAG
Fredagen er en fin mulighet for at alle skal bli kjent, her lager vi gjerne en
skalldyr buffet, eller hva med en grillbuffe? mens andre ønsker vår populære Fiskesuppe til gjestene sine.
Det viktigste er jo å komme sammen,
VIELSE
Ønsker Dere en vielse i Risør Kirke? eller å gifte dere på Stangholmen Fyr ?
Her har vi flere alternativer, spør oss.
Her ser dere et bilde hvor scenen blir gjort om til vielse.
TUR FOR GJESTENE MED ØYSANG
Velkommen ombord på MF Øisang, Norges eldste bilferge.
MF Øisang kan leies for å kjøre en liten tur i skjærgården og frakte alle gjestene dine ut på Stangholmen.
LITT SERVERING på TERRASSEN
Mens brudeparet er opptatt med fotografering, serverer vi gjerne gjestene alt ifra fingermat, kanapeer, fruktfat, musserende vin, øl, hvitvin,mineralvann, kaffe og annet som er avtalt med brudeparet. Det er en lang dag for gjestene, ettersom de fleste vielser er tidlig på dagen, så setter gjestene stor pris på litt velkomst mat.
BRUDEN KOMMER
Det er jo ikke mange som kan få overlevert bruden fra en kanonjolle mens det avfyres en salutt. En slik opplevelse gjør bryllupet helt unik. Noe som gjør opplevelsen hos oss ekstra spesiell.
Når bruden kommer seilende fulgt av mannskapet i full mundur og de fyrer av sin salutt, er rammen virkelig satt rundt en flott dag.
EGEN SCENE
Vi tar ikke lokalleie av Stangholmen eller scenen.
Vi er tilgjengelige og behjelpelige i hele planleggings- og gjennomføringsprosessen, slik at dere får en oplevelse som ønsket. Vi dekker med hvite servietter, pynter med hvite lys og servietter. Vi tar oss av rengjøring og opprydding.
Vi følger vanlige skjenkebestemmelser, og det er derfor ikke tillatt for gjestene å stå for drikke selv. Vi har bar med alle rettigheter.
FORRETT
Kamskjell på sprøstekt seranoskinke med blomkålpuré
Avocado med reker I hvitløkssaus.
Vår varmrøkte laks på salat med granskuddsirup og sprøstekt rugbrødchips.
Villsau Rilette
Skalldyrtallerken
Bare noen stikkord om hva vi kan friste med
HOVEDRETT
Stekt Kveite med asparges, hjemmelaget hollandaisesaus med rosèpepper, vårløk, gulrot og kokte nypoteter
Grillet Breiflabb med vårløk, gulrot, asparges og skalldyrsaus og kokte poteter.
Pannestekt Langefilet serveres med grønnsaker, kaperssaus og kokte poteter.
Hjortefilet med viltsaus, skogsopp, gulrot, rosenkål, sprøstekt bacon, samt hasselbackpotet og ny rørte tyttebær.
Helstekt Ytrefilet servert på en salsa av sopp, løk, paprika og sommerens grønnsaker, Fløtegratinerte poteter og rødvinssaus
Til inspirasjon, men på ingen måte hele utvalget.
DESSERT
Norske Solmodne JordbærJ med vaniljeis servert med appelsinsaus og nykvernet pepper
Sjokoladefondant på bringebærcouille/ Sjokolade Mouse
Brunost Is i nøttekurv med bringebær coulis og friske bær
Kokos og bringebær sorbe med grillet ananas.
Creme Brulee med friske bær.
Hvit og mørk sjokolademousse med friske bær og coulis.
Ostetallerken
Det er lov å tenke Dessertvin til
KAFFE OG KAKER
Vi lager Kaffe og kake buffet (Dere tar selv med alle kaker hvis ønskelig)
Ønsker Dere hjelp til Bryllupskaken? spør oss.
Vi serverer gjerne en Avec til kaffen.
DANS I KROA
Ønsker Dere å ha dans utover kvelden,så har dere Kroa med musikkanlegg og høyttalere både inne i tillegg til ute på terrassenè som det foretrukne valg. Ta gjerne med egen spilleliste.(Ipad,Iphone osv.)
NATTMAT
Kremet fiskesuppe med baggett til.
Pølse i brød
Spareribs med maisstuing
Bakt potet med ost & skinke, mais og kryddersmør
MB AGNES KAN FRAKTE ALLE TRYKT TIL OG FRA STANGHOLMEN
Når gjestene ønsker å dra tilbake til byen ligger Agnes klar for å kjøre dem inn til byen.